+45 2068 7304 tr@casatina.dk

Shepherd

Shepherd

Shepherd

Shepherd of Sweden blev stiftet i 1982 som en livsstilsvirksomhed med konterer og varehuse i Svenljunga og deres egen fabrik i Europa. Deres vision er at blive verdens mest eftertragtede brand inden for fåreskind- og uld-produkter med skandinavisk design. Shepherd of Sweden’s produktsortiment inkluderer tøfler, sko og accessories og bolig interiør. Produkterne er solgt overalt i Europa, USA og dele af Asien. 

Skandinavisk Design

Shepherd of Sweden er helt igennem ægte. Deres passion for håndværket, kærlighed for svensk designtradition og finpudsning ned til mindste detalje – er hvad der definerer Shepherd of Sweden, ligesom deres kærlighed for fåreskind og uld, som de beskriver som: 

Naturlige, tidsløse, ægte. Så ægte som det kan være. 

Håndlavet med passion

Shepherd of Sweden har altid haft en stor passion for det fine håndarbejde. Kombinationen af det rene svenske design og håndværk har resulterede i tidsløse design og smukke produkter. En enkelt tøfler er lavet af flere forskellige dele og altid lavet fra ægte fåreskind som er blevet behandlet over flere omgange for at få den helt rigtige kvalitet og fínish. Til sidst samles stykkerne af deres dygtige håndværkere hvor størstedelen er samlet i hånden.

Ægthed

Shepherd of Sweden har valgt at arbejde med fåreskind på grund af dets exceptionelle kvalitet. Skindet holder dig varm når det er koldt og det føles køling når det er varmt. Uld har yderemere den egenskab at være antibakteriel og er alle andre materialer overlegen. 

Se Shepherds udvalg her

Besøg Shepherds instagramprofil her: