+45 2068 7304 tr@casatina.dk

Om CASATINA

Om CASATINA

Om CASATINA

Casatina er et brandhouse, som er etableret i 2012 i sin nuværende form. Produkterne er til forskønnelse af hus og have, og er primært i kategorien “blød bolig”, og suppleret med lidt møbler. Alle brands er nøje udvalgt, og de supplerer hinanden, så brandejere og forhandlere  kan opnå en synergi. De fleste forhandlere har flere af de brands, som Casatina repræsenterer. 

Fælles for produkterne er, at de er fremstillet i naturmaterialer og så vidt muligt økologiske: De er fremstillet under forsvarlige vilkår i forhold til mennesker og det omgivende miljø. 

Produkterne er – efter vores opfattelse – smukke og med lang holdbarhed. Holdbarhed i ordets bogstaveligste forstand, men også holdbarhed i forhold til et tidløst design, uden at det bliver kedeligt. Når du køber en vare fra et af Casatinas brands bidrager du til en “køb og behold” kultur. 

Funktion er også et af nøgleordne ved valg af brands. Det nytter ikke at produkterne er smukke, hvis de ikke er funktionelle og holdbare. 

Og så er der pris og prisniveau, Selv om de brands vi repræsenteret er i high-end segmentet forholder vi os aktivt til priserne, og sikrer os, at det er ”value for money”. 

 

Showroom

Kontakt

Casatina som agent