+45 2068 7304 tr@casatina.dk

Linum

Linum

Linum

Linum blev stiftet for 50 år siden, da et uventet venskab voksede mellem svensk design og indisk håndværk. Med visioner om godt håndværk, kvalitet, og holdbarhed og et ønske om at skabe langtidsholdbare produkter i harmoni med både natur og mennesker.  Linum skaber tekstiler til alle husets rum i et tidsløst design. Alle Linum produkter er bæredygtige og miljøvenlige og det betyder meget for Linum at de kan stå ved den måde tingene er lavet på. Linum bruger de bedste materialer og håndværk for at opretholde den højest mulige kvalitet og holdbarhed. De foretrækker et par tidsløse klassikere af den højeste kvalitet fremfor utallige masseproducerede produkter, som kun holder i en kort periode. Det er sådan Linum definerer holdbarhed og stil.

Linum filosofi er at være frontløbere indenfor bæredygtighed og holdbarhed i produktionen. Inspireret af den svenske natur med bløde, behagelige farver og stilige former skaber de taktile texturer, som kun bliver smukkere over tid. Langtidsholdbare klassikere i moderne hjem der emmer af stil, simplicitet og kvalitet i alle dets detaljer. Sofistikerede klassikere som kun kan blive endnu smukkere – skabt til at holde fra en generation til den næste, ikke kun på grund af deres stil, men også kvaliteten. Inspireret af naturen leverer Linum tidsløse klassikere og moderne design for at sikre stilfulde og smukke hjem – nu og i fremtiden.

Se Linums sortiment her

Puder

Linum er kendt for sine rigtig flotte puder. Her har de et design som er tidsløst men de laver også designs som er sæsonprægede. Alle puderne er lavet i slidbart og bæredygtige materialer som passer ind i enhver hjem. 

Boligtekstiler

Linum har et stort sortiment når det kommer til boligtekstiler. De laver alt fra forklæder,  mundservietter, viskestykker, håndklæder, duge, gardiner. Alt samme i meget slidstærke kvalitetsmaterialer. 

Sengetøj

Linum har de lækreste sengetæpper og sengetøj som det bare føles som en drøm at sove i. Mange af sengetæpperne er lavet af tykt velour som giver et stilfuldt finish til dit soveværelse, så ikke nok med at du kan sove som en kongelig du kan også få dit soveværelse til at ligne et.

Se Cloud 7’s sortiment her

Besøg Linums instagramprofil her: