+45 2068 7304 tr@casatina.dk

Cloud7

Cloud7

Cloud7

Hvad der i 2011 begyndte som et privat projekt med selvdesignede produkter til deres egen labrador, Johan, har udviklet sig over årene til en blomsterende mellemstor hundeprodukts designer virksomhed, nu internationalt kendt som pionerer og trendsættere for eksklusive og nye minimalistiske design til hunde. 

Stiftet af tidligere modedesigner Petra Jungebluth, med tidligere erfaringer overalt fra verdenen indenfor velkendte store internationale virksomheder såsom Strenesse, Tommy Hilfiger og Liz Clayborne. Cloud7 følger klare linjer for genanvendelighed og Fair Trade principper i design og produktion. 

Alle Cloud7 designer hundeprodukter, der er udviklet i deres eget designstudio og fabrik sammen med specialiserede workshops og langtidspartnere fra textil, læder, og keramik industrien. De bruger udelukkende høj kvalitetsmaterialer og næsten udelukkende bæredygtige materialer.

Hundepuder

Din hund behøver mellem 12-18 timers søvn om dagen. Når man har brug for at sove så meget skal man også have en behagelig seng at sove i. Alle Cloud7 hundepuder er lavet ud fra den viden og lavet af de bedste kvalitetsmaterialer, så hunden får den bedst tænkelige søvn til at bearbejde indtrykkene. 

Hundesnore og -skåle

Hundeskålen er ikke bare en hvilken som helst skål. Det er her din hund nyder sin mad flere gange om dagen. Den bliver revet rundt på gulvet i ren iver og det skal den kunne holde til. Cloud7 tilbyder gode solide porcelæns hundeskåle, hvor det er ligegyldigt, om du bruger tør eller våd foder – den kan klare det hele. 

Hundesnorene og halsbåndene er lavet til at holde din hund i nærheden så den ikke løber væk i ren iver over at være kommet ud på tur. 

Overtøj til hunde

En stilig hundefrakke er meget mere end bare modetilbehør. Mange hunderaser har kun en korthåret pels uden den store underpels. Dette er ganske fint, hvis man bor i et varmt klima, men kommer til kort når man bor nordpå. Derfor har Cloud7 lavet frakker til hunde for at give dem den pels, de ikke har naturligt. De er skabt, så de opfylder alle de behov din hund har.

Se Cloud 7’s sortiment her

Besøg Cloud7 instagramprofil her