+45 2068 7304 tr@casatina.dk

Casatina som agent

Casatina som agent

Casatina som agent

Casatina understøtter jeres strategi og arbejder målrettet på at opnå ønsket position i markedet. Vi sælger jeres brand ind til et passende udvalg af detailbutikker og webshops, som passer til jeres brand. Vi sikrer at jeres brand bliver præsenteret på en måde, som understøtter brandet og bidrager til at øge brandværdien.  Det gør vi ved, at vi i samarbejde med den detaillist/webshop nøje aftaler hvordan jeres produkter skal fremstå i butikken og/eller på webshop. 

Vi sikrer et passende antal af forhandlere, så markedet bliver dækket men også på en måde, så forhandlerne ikke kannibaliserer på hinanden. Vi forhandler – og koordinerer i samarbejdet med brandowner – samarbejdsaftaler med de større varehuse og kæder. 

Casatina har sine eksisterende brands primært repræsenteret i high-end segmentet af butikker, og vi er i tæt dialog med butikkerne ligesom vi besøger butikkerne for at sikre at brands fremstår skarpt i butikkerne. Vi har en tæt dialog med butikkerne og er hele tiden agile i forhold til at indfri fastsatte mål for jeres brand. Jeres brand kan indgå i butik som shop-in-shop, corner, hyldemeter eller i et mix med andre brands.

Casatina afsætter også produkter gennem arkitekter og boligstylister til kontraktmarkedet, hvor Casatina giver råd og vejledning til projekter. 

Casatina laver workshops, hvor forhandlerne læres op i produkter og materialer og de introduceres løbende til nyheder, eventuelle kampagner og nye kollektioner.

Jeres brand bliver vist i Casatina showroom, hvor både forhandlere og repræsentanter for kontraktmarkedet kommer for at udvælge og sammensætte sortiment. 

Udover salget til butikkerne og kontraktmarkedet arbejder vi også løbende med PR for jeres brand, Det kan forestås direkte af Casatina, men også i et samarbejde med et PR bureau. 

Service

Netværk

Kvalitet