Om Casatina

stor-krukke-tina-mini-250Casatina er etableret i 2006, og startede med håndlavede terracotta krukker fra Firenze. Siden 2006 har man kunnet købe krukkerne i Casatinas web-shop og nogle få butikker. I årerne fra 2006 til 2012 ejedes Trip Trap butikken i Hørsholm af Casatina, som solgte butikken til Trip Trap Danmark den 1. febraur 2012. Inspireret af årerne med Trip Trap butikken har Casatina nu etableret mig med et udpluk af lækre produkter til huset og ikke mindst til haven. 

Det er Casatinas vision at tilbyde produkter, som er smukke, holdbare og som bidrager til en "køb og behold" kultur. Produkterne skal være fremstillet under gode forhold, og under hensyntagen til miljøet. Når du køber et prdoukt fra Casatina kan man sige, at det er "produkt med holdning".

Casatinas produkter er derfor nøje udvalgt og indtil videre har Casatina følgende produkter: Linum, som er tekstiler til hjemmet, Masini som er håndlavede terracotta krukker fra Firenze, Laboratorio S. Rocco som også er håndlavede krukker, men i farver og i nye designs og endelig AK47 som er spektakulære bålfade, elegante løsninger til opbevaring af træ samt topdesignede produkter indenfor  reoler og produkter til entreen.

Casatinas produkter sælges nu gennem eksklusive møbelhuse og interiørforretninger samt i Casatinas egen webshop (åbner ved årsskiftet).